Shtesi serb tenton të fus në Kosovë 100kg kafeinë me origjinë nga Kina, kapet nga policia
Lajme / Ilegalisht

Shtesi serb tenton të fus në Kosovë 100kg kafeinë me origjinë nga Kina, kapet nga policia

Dogana e Kosovës dhe Policia e Kosovës në Pikën kufitare në Jarinje, në hyrje të Republikës së Kosovës, gjatë kontrollit të specializuar kanë hasur në maunën e cila po transportonte mallra për Kosovë, gjersa ngasësi i atij automjeti, qytetar i Serbisë kishte të fshehura mallra në kabinën e vozitësit, përcjell Reporteri.net.  Malli “Caffeine Anhydrous” në