Jeta është vështirësuar gjithkund, edhe në SHBA ankohen qytetarët
Lajme / Inflacioni

Jeta është vështirësuar gjithkund, edhe në SHBA ankohen qytetarët

Ministri i Financave i Kosovës, Hekuran Murati thotë se nënshkrimi i një marrëveshjeje për një kredi prej 90 milionë eurosh me Bankën Botërore për për politikat, është një lajm i mirë për Kosovën. Murati i cili ndodhet në Uashington për takimet e pranverës të FMN-së dhe Bankës Botërore, në një intervistë për Zërin e Amerikës