Si vëlla i Kosovës, kam qejf me pa një marrëveshje mes Kosovës dhe Kishës Ortodokse Serbe
Lajme / Ish-kryeministri i Malit të Zi

Si vëlla i Kosovës, kam qejf me pa një marrëveshje mes Kosovës dhe Kishës Ortodokse Serbe

Ish-kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq është shprehur se Kisha Ortodokse Serbe është sjellë në mënyrë jo-korrekte me Malin e Zi. “Shtetin e Malit të Zi, Kisha Ortodokse e ka trajtuar, për mendimin tim, në një mënyrë jo-korrekte. Shumica nga ta kanë thënë se nuk e pranojnë pavarësinë e Malit të Zi, një grup