Një zë i fuqishëm i mbrojtjes së aleancës mes Kosovës e ShBA-ve
Lajme / Keith Self

Një zë i fuqishëm i mbrojtjes së aleancës mes Kosovës e ShBA-ve

Presidentja Vjosa Osmani është takuar me Kongresmenin republikan Keith Self, gjatë vizitës që po zhvillon në Teksas. Osmani ka thënë se Self është një zë i fuqishëm i mbrojtjes së aleancës mes Kosovës e SHBA-ve, si dhe mbështetës i vazhdueshëm i komunitetit shqiptaro-amerikan. “Gjatë vizitës në Teksas, pata kënaqësinë ta takoj edhe Kongresmenin republikan Keith