U “prishën” në Prishtinë, por PDK dhe LDK bashkëqeverisin pa telashe në disa komuna
Lajme / Koalicionet

U “prishën” në Prishtinë, por PDK dhe LDK bashkëqeverisin pa telashe në disa komuna

Vijat e kuqe janë kryefjalë e partive politike nëpër fushata zgjedhore. Por, rezultatet zgjedhore në shumicën e rasteve iu imponojnë atyre bashkëqeverisje. Megjithatë, shumë koalicione kanë përfunduar parakohe, e i fundit ishte ai në kryeqytet, ku gjatë së enjtes Partia Demokratike e Kosovës i dha fund koalicionit me Lidhjen Demokratike të Kosovës. Por, këto dy