Drejtori i policisë mohon raportimet për largim të hetuesve, thotë se ka vetëm sistemime
Lajme / Komisioni për Siguri

Drejtori i policisë mohon raportimet për largim të hetuesve, thotë se ka vetëm sistemime

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Gazmend Hoxha, po raporton sot para Komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes. Hoxha para deputetëve është pyetur rreth raportimit se ka pasur largime nga  Njësia e Veçantë Hetimore.  Ai ka mohuar se ka pasur largim të hetueseve, duke potencuar se kanë qenë katër raste të lëvizjeve që