Kosova të bëjë pjesën e saj, pastaj BE-ja dhe SHBA-ja të merren me Serbinë
Lajme / Konferenca e Sigurisë

Kosova të bëjë pjesën e saj, pastaj BE-ja dhe SHBA-ja të merren me Serbinë

Kryeministri  shqiptar, Edi Rama ka marrë pjesë në një diskutim mbi Ballkanin Perëndimor dhe çështjet aktuale, në Konferencën e Sigurisë në Mynih. Gjatë diskutimeve mbi Ballkanin Perëndimor në Konferencën e Sigurisë në Mynih, kryeministri Rama u ndal dhe te marrëdhëniet Kosovë-Serbi. Kreu i qeverisë theksoi se është e ditur botërisht që Kosova e ka bërë