Kosova ka bërë përparime të matshme sa i përket barazisë gjinore
Lajme / Konferencë e OSBE-së

Kosova ka bërë përparime të matshme sa i përket barazisë gjinore

Kryetarja e Komisionit Parlamentar për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, njëherësh Kryesuese e Këshillit Nacional për Zhvillim të Qëndrueshëm, Fatmire Kollçaku, së bashku me një delegacion nga Kosova po marrin pjesë në Konferencën e organizuar nga Misioni i OSBE-së, 5 – 6 qershor 2024, në Sarajevë, Bosnje dhe Hercegovinë, me temën: “Transforming politics: Male politicians as