Një luftë e gjerë në Evropë më nuk është vetëm fantazi
Lajme / Konflikt i shkallës së plotë

Një luftë e gjerë në Evropë më nuk është vetëm fantazi

Një konflikt i shkallës së plotë në Evropë më “nuk është vetëm fantazi” dhe evropianët duhet të gjejnë mënyra për t’u përgatitur financiarisht për një luftë potenciale më të gjerë në kontinent, ka paralajmëruar të martën Përfaqësuesi i Lartë i Bashkimit Evropian për Politikë të Jashtme dhe Siguri, Josep Borrell, transmeton “Euroactiv”. “Lufta sigurisht që