Maqedonci thotë se nuk ka kufizime për veprim në gjithë territorin e Kosovës
Lajme / Koordinimi

Maqedonci thotë se nuk ka kufizime për veprim në gjithë territorin e Kosovës

Ministri i Mbrojtjes, Ejup Maqedonci, në një intervistë në T7 ka thënë se Kosova është në vazhdimësi në koordinim me KFOR-in dhe NATO-n dhe partnerët e tjerë për rreziqet dhe kërcënimet që vijnë nga Serbia. Maqedonci ka thënë se pas sulmit të Banjskës është rritur numri i ushtarëve të KFOR-it në vijën kufitare dhe potencon