Pse të shqetësohemi për Kosovën?
Lajme / Kosova

Pse të shqetësohemi për Kosovën?

Doug Bandow, ish-asistenti special i ish-presidentit amerikan Ronald Reagan dhe tani pjesë e Institutit Cato ka analizuar gjendjen në Kosovë me një shkrim me titullin “Pse të shqetësohemi për Kosovën? për “The American Conservative”. [Why care about Kosovo] Ai ka vizituar Kosovën këto ditë dhe ka vlerësuar se shenjat e luftës ende janë të dukshme.