E tronditur nga ajo çfarë ka bërë sot VV-ja dhe me përkeqësimin e lirisë së mediave në Kosovë
Lajme / KPM

E tronditur nga ajo çfarë ka bërë sot VV-ja dhe me përkeqësimin e lirisë së mediave në Kosovë

Deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje, Nijazi Isaku e Besim Muzaqi, kanë kërkuar shkarkimin e Bordit të Komisionit të Pavarur për Media, pasi, sipas tyre “KPM-ja rrezikoi sigurinë nacionale me kanalet serbe”. Juristja e medias në Kosovë, Flutura Kusari thotë se ajo çfarë ka bërë sot Lëvizja Vetëvendosje në Kuvend me anëtarët e Komisionit të Pavarur për