Vuçiqi është zgjatje e Kremlinit dhe Pekinit në Evropë
Lajme / Kritika ndaj Serbisë

Vuçiqi është zgjatje e Kremlinit dhe Pekinit në Evropë

Deputeti gjerman: Vuçiqi është zgjatje e Kremlinit dhe Pekinit në Evropë Lajme / Kritika ndaj Serbisë Deputeti gjerman: Vuçiqi është zgjatje e Kremlinit dhe Pekinit në Evropë Reporteri 26 Shkurt 2024 | 22:45 Kryetari i Komisionit për Punë të Jashtme të Parlamentit gjerman, Michael Roth ka thënë se presidenti i Serbisë,  Aleksandar Vuçiq hidhet në