Qeveria Kurti ka tradhtuar interesin kombëtar të Kosovës
Lajme / Kritikat ndaj Kurtit

Qeveria Kurti ka tradhtuar interesin kombëtar të Kosovës

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Kujtim Shala ka deklaruar se kryeministri Albin Kurti duhet të argumentojë pse duhet të shkojmë në zgjedhje e jo të thotë nëse do opozita, shkojmë në zgjedhje. Sipas tij, Lidhja Demokratike e Kosovës nuk bën asnjë marrëveshje me Kurtin dhe nuk bisedon asgjë me të, përveç për çështjet e