Pa intervenim të NATO-s, situata në Kosovë do të përkeqësohej
Lajme / Kryeministri për NYT

Pa intervenim të NATO-s, situata në Kosovë do të përkeqësohej

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se pa intervenimin e NATO-s në Kosovë, situata veçse do të ishte përkeqësuar, shkruan Reporteri.net. “Nuk kishte dyshime për ne, duke pasur parasysh kujtimet e freskëta të gjenocidit në Ruandë dhe Bosnje e Hercegovinë, se situata në Kosovë do të ishte përkeqësuar me shpejtësi pa intervenimin e NATO-s.