Shqipëria dëgjohet nga liderët e fuqive të mëdha, jemi pikë ekuilibri në rajon
Lajme / Kryeministri shqiptar

Shqipëria dëgjohet nga liderët e fuqive të mëdha, jemi pikë ekuilibri në rajon

Kryeministri shqiptar, Edi Rama deklaroi se Shqipëria është sot në një pozicion tjetër, dhe në një raport komplet tjetër ndërveprimi dhe komunikimi me ndërkombëtarët. Në një intervistë televizive, Rama u shpreh se pas transformimeve që kanë ndodhur në vend dhe rolin që ka marrë Shqipëria në arenën ndërkombëtare, Shqipëria dëgjohet dhe konsultohet nga liderët e