Asociacioni i Arkitektëve e quan “projekt amatoresk dhe të kundërligjshëm” projektin e Ramës në Prishtinë
Lajme / Kryeqyteti

Asociacioni i Arkitektëve e quan “projekt amatoresk dhe të kundërligjshëm” projektin e Ramës në Prishtinë

Asociacioni i Arkitetktëve të Kosovës e ka quajtur projektin “mbikalimi tek pallati i rinisë” projekt amatoresk dhe i kundërligjshëm”, përcjell Reporteri.net. Në reagimin e tyre në Facebook, thuhet se projekti nuk ka leje ndërtimore dhe projektuesit duhet të hetohen nën dyshimin për disa vepra penale sepse kanë bë projekt pa konkurs projektimi dhe nuk kanë