Normalizimi dhe njohja e ndërsjellë, dy synimet tona në dialog
Lajme / Kundërpërgjigje

Normalizimi dhe njohja e ndërsjellë, dy synimet tona në dialog

Ministri i Financave, Hekuran Murati i ka reaguar ambasadorit amerikan në Beograd i cili tha se Serbisë s’do t’i kërkohet njohja de jure e Kosovës që të bëhet pjesë e BE-së, shkruan Gazeta Online Reporteri.net. Sipas Muratit, Kosova synon që përmes dialogut në Bruksel të arrihet marrëveshje që ka synim normalizimin e marrëdhënieve me Serbinë