Ministri francez thotë se Kosova duhet të kalojë një “rrugë të caktuar” për t’u bërë pjesë e KiE-së
Lajme / Kushtëzimi me Asociacionin

Ministri francez thotë se Kosova duhet të kalojë një “rrugë të caktuar” për t’u bërë pjesë e KiE-së

Ministri francez për Çështjet Evropiane, Jean-Noel Barro, tha sot se Franca beson se në këtë fazë ekziston rreziku që çështja e Kosovës të shkaktojë përçarje ndërmjet vendeve në Këshillin e Evropës dhe se kjo çështje sipas tij, duhet të shqyrtohet më vonë. Ai u tha gazetarëve para seancës së Komitetit të Ministrave se Franca është