S’ka hapësirë për vendimet e Millosheviqit
Lajme / Kushti për KiE

S’ka hapësirë për vendimet e Millosheviqit

Ministri i Administrimit dhe Pushtetit Lokal, Elbert Kransiqi ka dalë kundër planeve të kryeministrit Albin Kurti për dhënien e tokës për Manastirin e Deçanit. Ai ka deklaruar se “s’ka hapësirë për vendimet të cilat burojnë nga periudha e Millosheviqit”. “Nuk ka hapësirë për vendimet të cilat burojnë nga periudha e Millosheviqit”, ka deklaruar ai për