“Këqyrni gratë e juve ka po ju rrijnë”, “kërko falje”, përplasje e ashpër në Komision mes deputetes së LDK-së e atij të VV-së
Lajme / Kuvend

“Këqyrni gratë e juve ka po ju rrijnë”, “kërko falje”, përplasje e ashpër në Komision mes deputetes së LDK-së e atij të VV-së

Me tensione është përcjellë mbledhja e Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti. Përplasje verbale pati mes deputetes Valentina Bunjaku, Drejtorit të Autoritetit të Konkurrencës, Selajdin Beqa dhe deputetit të VV-së, Driton Hyseni. Gjithcka filloi pasi deputetja shtroi disa herë pyetje ndaj Bordit se si Beqa është emëruar në pozitën e drejtorit edhe pse ka