Popullsia e Kosovës po tkurret
Lajme / Le Matin

Popullsia e Kosovës po tkurret

Të premten ka përfunduar procesi i regjistrimit të popullsisë në Kosovë. Brenda një muaj e gjysmë pritet që autoritetet t’i publikojnë rezultatet preliminare. Procesi është vlerësuar me rëndësi të madhe shtetërore dhe shoqërore. Kryeministri i vendit, Albin Kurti tha se është i lumtur për përfundimin me sukses të regjistrimit të popullsisë. Kurti ka falënderuar të