Këta janë emrat e rinj të ambasadorëve dhe të emisarëve të BE-së në Ballkanin Perëndimor, s’dihet pasardhësi i Lajçakut
Lajme / Lista

Këta janë emrat e rinj të ambasadorëve dhe të emisarëve të BE-së në Ballkanin Perëndimor, s’dihet pasardhësi i Lajçakut

Sekretari i Përgjithshëm i Shërbimit të Veprimit të Jashtëm të BE-së, Stefano Sanino, ua ka dërguar vendeve anëtare listën me emrat e ambasadorëve dhe të të dërguarve të posaçëm, të cilët i ka emëruar kryediplomati i bllokut evropian, Josep Borrell. Radio Evropa e Lirë e ka siguruar këtë listë dhe aty shihet se një ndryshim