Shoferi i autobusit dhe i kombit të mallrave bëjnë tejkalim në vijë të plotë, gjobitën me nga 200 euro dhe u merret leja
Lajme / Llabjan

Shoferi i autobusit dhe i kombit të mallrave bëjnë tejkalim në vijë të plotë, gjobitën me nga 200 euro dhe u merret leja

Policia në Gjilan përmes fotove që kanë dërguar qytetarët ku shihen shoferë duke thyer rregullat në trafik, ka hasur në ta dhe u ka shqiptuar gjobë, shkruan Gazeta Online Reporteri.net. Njëri autobus dhe tjetri kombi për transport të mallrave, të dy kanë bërë tejkalim në vijë të plotë në aksin rrugor Gjilan-Prishtinë, e ndaj tyre