Nuk ka pasur incidente, pjesëmarrësit janë shpërndarë të qetë
Lajme / Manifestimet

Nuk ka pasur incidente, pjesëmarrësit janë shpërndarë të qetë

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë manifestimit të “vidovdan”-it nuk ka pasur incidente, përveç shoqërimit të një personi në stacion policor për intervistim sipas procedurave ligjore. Siç thuhet në njoftim pas përfundimit të këtij aktiviteti, pjesëmarrësit janë shpërndarë. “Nga autoritetet policore janë paraparë masa të nevojshme planifikuese, koordinuese, parandaluese dhe operative në të gjitha