Nuk ka plan për mbledhje të dy qeverive
Lajme / Marrdhëniet Kosovë-Shqipëri

Nuk ka plan për mbledhje të dy qeverive

Mardhëniet politike ndërmjet qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë vazhdojnë të jenë të ftohta. Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, i cili e ka vizituar Kosovën ka thënë se nuk pritet të ketë ndonjë mbledhje të përbashjët të qeverive ashtu siç ishte krujar tradita. “Nuk ka plan për një mbledhje të dy qeverive asaj të