TikTak.al

Lajme / Marrëveshja

Komisioni për Legjislacion miraton Projektligjin për marrëveshjen e burgjeve me Danimarkën
Lajme / Marrëveshja

Komisioni për Legjislacion miraton Projektligjin për marrëveshjen e burgjeve me Danimarkën

Me shtatë vota për dhe dy abstenime, Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit ka miratuar Projektligjin për Ratifikimin e Traktatit ndërmjet Kosovës dhe Danimarkës për shfrytëzimin e Institucionit Korrektues në Gjilan me Qëllim të Ekzekutimit të Dënimeve Daneze. Ndërkaq gjatë kësaj mbledhje u miratua edhe Propozimi i

Scroll to Top