Limitimi i nivelit të bashkëpunimit me Kurtin, edhe një zyrtar i lartë amerikan shmang takimin me Kryeministrin
Lajme / "Masa kufizuese"

Limitimi i nivelit të bashkëpunimit me Kurtin, edhe një zyrtar i lartë amerikan shmang takimin me Kryeministrin

Gjatë ditës së sotme, Departamenti Amerikan i Shtetit ka konfirmuar se Ndihmës Sekretari për Byronë Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Çështjeve të Zbatimit të Ligjit Todd D. Robinson do të vizitojë Kosovën më 20 deri më 22 mars. Kjo vizitë e tij në Kosovë, do të vijë pas asaj që zyrtari i lartë i Administratës amerikane