25 vjet më parë regjimi gjenocidal i Serbisë dëshmoi barbarinë e tij, asnjëherë s’do t’i ndalim përpjekjet për drejtësi
Lajme / Masakra e Lybeniqit

25 vjet më parë regjimi gjenocidal i Serbisë dëshmoi barbarinë e tij, asnjëherë s’do t’i ndalim përpjekjet për drejtësi

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka kujtuar masakrën e Lybeniqit, përcjell Reporteri.net. 25- vjet më parë, tha presidentja e vendit, regjimi gjenocidal i Serbisë, sikurse në shumë anë të Kosovës, dëshmoi barbarinë e tij, duke vrarë 79 civilë të fshatit Lybeniq. “Tendenca për shfarosje të popullit shqiptar nuk kurseu as Muhametin 18 muajsh dhe Leonardin