TikTak.al

Lajme / Ministria e Jashtme

Delegacioni çek vlerësoi progresin e Kosovës në konsolidimin e demokracisë
Lajme / Ministria e Jashtme

Delegacioni çek vlerësoi progresin e Kosovës në konsolidimin e demokracisë

Zëvendësministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Liza Gashi priti sot në takim delegacionin nga Çekia, të kryesuar nga nënkryetari i Senatit të Parlamentit të Republikës së Çekisë, Tomáš Czernin dhe kryetari i Komisionit për Punë të Jashtme, Mbrojtje dhe Siguri, Pavel Fischer. Në këtë takim u diskutua për çështjet e sigurisë dhe stabilitetit në

Është zotim që duhet adresuar pas anëtarësimit në KiE
Lajme / Ministria e Jashtme

Është zotim që duhet adresuar pas anëtarësimit në KiE

Zëvendësministri Ministrisë së Punëve të Jashtme, Kreshnik Ahmeti, në konferencën për media bashkë me ministren Donika Gërvalla, u pyet nëse Asociacioni është kusht për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës. Ahmeti tha se ky zotim duhet të adresohet pas anëtarësimit. “Neni 11 i raportueses Bakoyannis tregon qartë se zotimi duhet të adresohet pas anëtarësimit

Scroll to Top