Evropianët folën qartë dhe me zë të lartë
Lajme / Ministrja e Jashtme

Evropianët folën qartë dhe me zë të lartë

Gërvalla: Evropianët folën qartë dhe me zë të lartë Lajme / Ministrja e Jashtme Gërvalla: Evropianët folën qartë dhe me zë të lartë Reporteri 16 Prill 2024 | 20:46 Ministrja e Jashtme e Kosovës, Donika Gërvalla-Schwarz, ka reaguar pasi Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës ka miratuar raportin e Dora Bakoyannisit për anëtarësimin e Kosovës