Serbët në veri të Kosovës dhe Bograd festojnë pas miratimit të Rezolutës për Srebrenicën
Lajme / Mohimi i krimeve

Serbët në veri të Kosovës dhe Bograd festojnë pas miratimit të Rezolutës për Srebrenicën

Qytetarë në Mitrovicë të Veriut kanë parakaluar me veturat e tyre në rrugët e këtij qyteti, në shenjë mbështetjeje për serbët dhe presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq. Dhjetëra automjete, në të cilat ishin vendosur flamuj të Serbisë, lëvizën në rrugët e kësaj komune, pasi në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara u miratua rezoluta