Rusia kërkon kaos dhe ndarje të Ballkanit Perëndimor
Lajme / Ndikimi i huaj

Rusia kërkon kaos dhe ndarje të Ballkanit Perëndimor

Nënsekretarja amerikane e Shtetit për Diplomaci dhe Çështje Publike, Elizabeth Allen, tha se Shtetet e Bashkuara janë duke punuar me partnerë në tërë botën për të identifikuar problemet që dezinformimi dhe ndikimi i huaj keqdashës paraqet për shtetet. “Ne e shohim këtë si një kërcënim të sigurisë kombëtare. E shohim këtë si një fushë politike