Sot nis Samiti Rajonal i liderëve të Ballkanit Perëndimor
Lajme / Në Mal të Zi

Sot nis Samiti Rajonal i liderëve të Ballkanit Perëndimor

Në Mal të Zi sot e nesër mbahet Samiti Rajonal i liderëve të Ballkanit Perëndimor. Në këtë takim, që mbahet në Kotorr, pritet të marrë pjesë edhe ndihmëssekretari amerikan në Byronë për Çështje të Evropës dhe Euroazisë, James O’Brien. Angazhimet e tij në samit do të fokusohen në integrimin ekonomik rajonal dhe mundësinë e rritjes