Kryesia e Kuvendit mbanë mbledhje, ky është rendi i ditës
Lajme / Në ora 10:00

Kryesia e Kuvendit mbanë mbledhje, ky është rendi i ditës

Sot do të mblidhet Kryesia e Kuvendit.Mbledhja është njoftuar të fillojë në ora 10:00. Në rend të ditës janë disa pika, përfshirë shqyrtimin e projekt-rezolutës për tri vjet qeverisje, si dhe propozimin e rendit të ditës për seancën plenare të radhës. Ky është rendi i plotë i ditës: I. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së