KQZ mblidhet sot, në rend dite miratimi i qendrave të votimit për procesin e votimit të 21 prillit
Lajme / Në ora 13:30

KQZ mblidhet sot, në rend dite miratimi i qendrave të votimit për procesin e votimit të 21 prillit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot do të mbajë mbledhje nga ora 13:30. “Ju njoftoj se sot (e hënë, 18.03.2024, ora 13:30) Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mban mbledhjen e radhës me rendin e ditës të cilin e gjeni të bashkangjitur.” Rendi i ditës: 1. Hyrje: z.Kreshnik Radoniqi, Kryesues i mbledhjes së KQZ-së 2. Shqyrtimi dhe miratimi