TikTak.al

Lajme nga emisionet

Zelensky kërkon bashkëprodhimin e municioneve/ Kulluri i PD-së në “Përballje”: Propozim interesant! Do i bënte mirë ekonomisë së Shqipërisë
Lajme nga emisionet

Zelensky kërkon bashkëprodhimin e municioneve/ Kulluri i PD-së në “Përballje”: Propozim interesant! Do i bënte mirë ekonomisë së Shqipërisë

Sekretari për Marrëdhëniet me Publikun në Partinë Demokratike, Edvin Kulluri vlerëson pozitivisht propozimin e sotëm nga presidenti Zelensky për prodhimin e armëve e municioneve të përbashkëta. Në një intervistë për emisionin “Përballje” në Report Tv, Kulluri vlerëson se një bashkëpunim i tillë jo vetëm që do të rikthejë industrinë e prodhimit të armëve  por dhe

Zelensky u shpreh për bashkëprodhim armësh/ Kulluri në “Përballje”: Propozim interesant! Do i bënte mirë ekonomisë
Lajme nga emisionet

Zelensky u shpreh për bashkëprodhim armësh/ Kulluri në “Përballje”: Propozim interesant! Do i bënte mirë ekonomisë

Edvin Kulluri, “Përballje” Sekretari për Marrëdhëniet me Publikun në Partinë Demokratike, Edvin Kulluri vlerëson pozitivisht propozimin e sotëm nga presidenti Zelensky për prodhimin e armëve e municioneve të përbashkëta. Në një intervistë për emisionin “Përballje” në Report Tv, Kulluri vlerëson se një bashkëpunim i tillë jo vetëm që do të rikthejë industrinë e prodhimit të

Scroll to Top