Ali Lajçi do të kujtohet për veprimtarinë patriotike dhe angazhimin e tij politik mbi 45 vjeçarë
Lajme / Ngushëllimi i kryeministrit

Ali Lajçi do të kujtohet për veprimtarinë patriotike dhe angazhimin e tij politik mbi 45 vjeçarë

Kryeministri Albin Kurti ka shprehur pikëllimin e tij për vdekjen e ish-kryetarit të Pejës Ali Lajçi.  Kurti thotë se Ali Lajçi do të kujtohet për veprimtarinë patriotike dhe angazhimin e tij politik të shtrirë gjatë një periudhe mbi 45 vjeçare, si nga ata që e njohën dhe punuan me të, ashtu edhe nga historia moderne