Escobar rikonfirmon “telashet” e SHBA-së me Kurtin: Kemi problem me komunikimin
Lajme / Një ditë para ardhjes në Prishtinë

Escobar rikonfirmon “telashet” e SHBA-së me Kurtin: Kemi problem me komunikimin

Emisari amerikan, Gabriel Esobar, ka rikonfirmuar edhe një herë “telashet” e SHBA-së me Kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti. Sipas zëvendës-ndihmës Sekretarit për Çështjet Europiane dhe Euroaziatike i SHBA-së, problemi qëndron tek komunikimi, ndonëse thekson se “partneriteti mes SHBA-së është mes popullit amerikan dhe atij të Kosovës”. “Kjo nuk varet nga një njeri apo një parti”