Vajza nga Kosova që u plagos është në gjendje jo të mirë shëndetësore
Lajme / Një i vdekur dhe dy të plagosur

Vajza nga Kosova që u plagos është në gjendje jo të mirë shëndetësore

Nga sulmi në shkollën “Viertola” në Finlandë, ku mbeti i vdekur një fëmijë, në mesin e dy vajzave të plagosura, është edhe një nga Kosova. Por, kjo e fundit dy ditë pas sulmit, është në gjendje jo të mirë shëndetësore. Kështu kanë thënë për Gazetën Online Reporteri.net nga Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës.