Nis zbatimi i Urdhrit Ndalues lidhur me pasuritë e paluajtshme të Radoiçiqit në veri
Lajme / Njoftimi i Ministres Haxhiu

Nis zbatimi i Urdhrit Ndalues lidhur me pasuritë e paluajtshme të Radoiçiqit në veri

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu ka bërë të ditur se ka nisur zbatimi i Urdhrit Ndalues lidhur me pasuritë e palujtshme në rastin Banjska, shkruan Reporteri.net. Në një postim në Facebook, Haxhiu ka thënë se Agjencia për Administrimin e Pasurisë së Sekuestruar dhe të Konfiskuar ka filluar identifikimin e pasurive të përmendura në Urdhrin Ndalues