Dialogu Kosovë-Serbi, Haziri thotë se BE-ja dhe SHBA-ja janë mobilizuar që ta mbyllin marrëveshjen brenda 45 ditësh
Lajme / Normalizimi i marrëdhënieve

Dialogu Kosovë-Serbi, Haziri thotë se BE-ja dhe SHBA-ja janë mobilizuar që ta mbyllin marrëveshjen brenda 45 ditësh

Nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lutfi Haziri, ka thënë procesi i Kosovës në dialog lidhet me 45 ditët e ardhshme. Haziri ka thënë se Bashkimi Evropian dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës, janë duke u angazhuar shumë që brenda këtyre ditëve ta mbyllin ndaj Kosovës. “BE-ja dhe SHBA-ja është e mobilizuar me mbyllë këtë