Kemi rritur praninë në veri të Kosovës dhe trefishuar numrin e patrullave
Lajme / Ozkan Ulutash

Kemi rritur praninë në veri të Kosovës dhe trefishuar numrin e patrullave

Komandanti i KFOR-it, gjenerali Ozkan Ulutash ka bërë me dije se kjo forcë është e gatshme për parandalimin e çfarëdo rreziku që do të mund të ndikonte në situatën e sigurisë. Ai thotë se aleatët dhe partnerët e NATO-s mbështesin plotësisht përpjekjet e përditshme të KFOR-it për të siguruar një mjedis të sigurt dhe të