Serbia ka vendosur 3 brigada jo shumë larg kufirit me Kosovën
Lajme / Paralajmërime për destabilizim

Serbia ka vendosur 3 brigada jo shumë larg kufirit me Kosovën

Ministri i Mbrojtjes, Ejup Maqedonci ka dhënë alarmin për destabilitet në Ballkanin Perëndimor. Ai tha se tri brigada serbe janë shumë afër kufirit me Kosovën, duke përbërë një kërcënim për paqen dhe sigurinë jo vetëm në rajonin ballkanik por edhe më gjerë. Ministri Maqedonci tha se Serbia po rrit buxhetin për mbrojtjen dhe me armatime