Miratimi i Ligjit për Zyrtarët Publikë, ekspertët dhe opozita kundërshtojnë
Lajme / Parlamenti

Miratimi i Ligjit për Zyrtarët Publikë, ekspertët dhe opozita kundërshtojnë

Pas miratimit të Projektligjit për Ndryshimin dhe Plotësimin e Ligjit për Zyrtarët Publikë nga ana e qeverisë, ekspertët thonë se është në kundërshtim me parimet moderne të Administratës Publike dhe aktgjykimin e Gjykatës Kushtetuese. Ndërsa, ka pasur reagime edhe nga partitë opozitare, duke paralajmëruar se do ta dërgojnë përsëri në Kushtetuese. Por nga Ministria e