Ushtari amerikan rrëfen momentin kur gati sa nuk pati konfrontim me rusët në Kosovë
Lajme / Paslufta në Kosovë

Ushtari amerikan rrëfen momentin kur gati sa nuk pati konfrontim me rusët në Kosovë

Togeri Chris L’Heureux ishte pjesë e kontigjentit amerikan në Kosovë gjatë vitit 1999. Në një intervistë për “Modern War Institute” ka rrëfyer për angazhimin e tij në Kosovë dhe për momentin gjatë të cilit gati sa nuk pati përplasje të armatosur me forcat ruse të vendosura në Kosovë, shkruan gazeta online Reporteri.net. Ai ka treguar