Ky institucion nuk është vendi për asgjë që lidhet me Kosovën
Lajme / Përballja për dinarin

Ky institucion nuk është vendi për asgjë që lidhet me Kosovën

Kryeministri shqiptar, Edi Rama ka reaguar në lidhje me seancën e Këshillit të Sigurimit të OKB-së, të cilën e cilësoi se pa kuptim dhe se, duke thënë se ky institucion është e qartë se nuk është vendi për asgjë që lidhet me Kosovën. Rama thotë se si dy vende sovrane që aspirojnë anëtarësimin në BE