Shteti dhe qytetarët kaluan një test të rëndësishëm
Lajme / Përfundimi i procesit

Shteti dhe qytetarët kaluan një test të rëndësishëm

Kryeministri Albin Kurti është deklaruar edhe njëherë pas përfundimit të procesit të regjistrimit të popullsisë. Ai tha se për 50 ditë, rreth 2600 regjistrues në 38 komuna, kanë mbledhur të dhëna esenciale për politikat, strategjitë, projektet e vendimet e shtetit për 10 vitet e ardhshme. Tutje, Kurti deklaroi se për procesin në përgjithësi ka vlerësime