Millosheviqi bëri luftëra përmes strukturave paraushtarake dhe këtë e provoi Vuçiq në Banjskë
Lajme / Përmend sulmin terrorist në Banjskë

Millosheviqi bëri luftëra përmes strukturave paraushtarake dhe këtë e provoi Vuçiq në Banjskë

Bashkëpunëtorja kërkimore në Fondacionin për Mbrojtjen e Demokracisë në Washington, Ivana Stradner, ka thënë se Putin erdhi në pushtet për të lënë një trashëgimi dhe ai nuk do të ndalet në Ukrainë. Ajo theksoi se në listën e ambicieve të tij imperialiste janë Moldavia, vendet baltike dhe Polonia, si dhe instalimi i regjimeve kukull pro-ruse