Pesë takime të dështuara për dinarin në Bruksel, së shpejti i gjashti
Lajme / Përpjekjet për zgjidhje

Pesë takime të dështuara për dinarin në Bruksel, së shpejti i gjashti

Çështja e dinarit ka sjell plot pesë takime në Bruksel mes kryenegociatorëve të Kosovës dhe Serbisë në përpjekje për të gjetur një zgjidhje. Takimet deri tani kanë rezultuar pa një marrëveshje të palëve, derisa nga emisari evropian, Miroslav Lajçak është thënë se kanë përafërim të propozimeve me palët. Takimi i pestë ndërmjet palëve e që